Marketingtuig
Marketingtuig
Productiehuis voor social
 
fallback-image.jpg

marketingtuig bedenkt, ontwikkelt en distribueert

Digital Creatives & Campagnes*

Je Tubet! Facet! en Appt... zonder dat je er misschien wat van Snapt!?
Of het clickt niet meer met je huidige agency?! Now N! Sow je belt ons!
Wij creëren, sharen en boosten een passende post, video of kreet en promoten een volle keet.


 

Facebook & Instagram

Mobile video is hetgeen waar we online het meeste tijd aan spenderen. Dat is tenminste één goede reden om met Marketingtuig aan tafel te zitten. Van de lancering van een snappy stop-motion campagne tot een catchy promo, video's presteren gewoonweg beter en wij laten je graag zien hoe.

Social video

YouTube for Branding

Lopen de search campagnes op rolletjes en mag het bereik worden vergroot? Alrighty! We concepten, storyboarden, filmen en monteren totdat we jou en the board room happy hebben. Naast de ontwikkeling en een strakke livegang kun je bij Marketingtuig rekenen op wekelijkse rapportages van de online prestaties. Wil je liever enkel de creative opgeleverd hebben? Geen punt, dan droppen we enkel deze.

 
 
We kijken rond, denken breed en rollen discreet.
Respecteren oud, bouwen nieuw,
geven mee, houden van en vechten voor,
een sterk beeld, een blijvende indruk.
— Marketingtuig
 
 
Beers & Barrels-5.jpg

Fotografie & Beeldcreatie

Fotografie
& Beeldcreatie

Ben je geïnteresseerd in nieuw beeldgebruik of is het tijd voor like-genererende foto's? Check! Van urban hotspot, fancy binnenruimte tot trending sneaker-paar, wij ontwerpen, fotograferen en filmen voor jouw webshop, social campagne of magazine. Geen zorgen over verdwaalde pixels en wringende formaten, Marketingtuig levert geoptimaliseerde afbeeldingen, hapklaar voor multi-channel distibutie.

 

Beers & Barrels

OUde transformatorhuis

Utrecht CS

Logodesign WT Urban Kitchen

Restaurant de Veiling

we werken samen met

Merken
& Agencies

Marketingtuig ontwerpt en ontwikkelt creatives voor online strategieën. Voor jou als merk of voor de klanten van jouw online agency. Wil je dit graag whitelabel? Geen punt, wij worden blij van samenwerkingen waarin we kunnen creëren. 


 
elevatedigital.png

Elevate digtial

Het full service online marketing bureau van Utrecht die marketingdoelen vertaalt naar conversiegerichte campagnes. 


Adcalls call tracking

Click, Call, Convert. AdCalls is de onmisbare tools voor marketeers en bureaus die zich richten op conversie-optimalisatie.


dutch search awards

Een jaarlijks event die erkenning en waardering toekent aan online agencies voor excellentie in het Nederlandse search-landschap.

 


Contact

Marketingtuig
Schaverijstraat 11
3524 AS Utrecht
M +31(0)6 20 61 69 80
@ info@marketingtuig.nl
KVK 30279599

Misschien is deze website niet duidelijk genoeg en heb je nog vragen? Of wellicht wil je direct een afspraak maken voor een samenwerking? Wat het ook is, bellen kan via M +31(0)6 20 61 69 80 of maak gebruik van het onderstaand contactformulier. Tot laters